Política de privacitat

Avís Legal

Et trobes al lloc web d’Iniciativa Exterior 3i, S.A., amb domicili al Pol. Ind. Pont del príncep c. Riu Fluvià, 8-32 17469 Vilamalla, Girona. i Inscrita el 06-10-1994 al Registre Mercantil de Girona, Tom 716, foli 1, Full GI-13854. Aquest lloc web pot ser visitat per qualsevol usuari per al seu ús a nivell exclusivament personal. “Usuari” és tota persona física o jurídica que accedeixi o que hagi accedit a aquest lloc web, subjecte per tant al contingut del present Avís Legal. Iniciativa Exterior no exigeix la prèvia subscripció o registre com a usuari per a l’accés i us d’aquest lloc, sense prejudici de l’ús de determinats serveis o continguts de la mateixa. Iniciativa Exterior es reserva el dret a modificar en qualsevol moment i sense previ avís els continguts, serveis i informacions que es troben en aquest lloc web.

Propietat intel·lectual del lloc web

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina web, el seu disseny gràfic i el seu codi font són titularitat exclusiva d’Iniciativa Exterior 3i, S.A., corresponent a Iniciativa Exterior 3i, S.A. l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos. Queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa d’Iniciativa Exterior 3i, S.A.

Sobre les seves dades

De conformitat amb la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal, les dades personals facilitades a través d’aquest lloc web podran quedar recollits en fitxers automatitzats dels quals en serà responsable Iniciativa Exterior 3i, S.A. (c/ Riu Fluvià, 8-32 17469 Vilamalla, Girona) i que tenen la finalitat de mantenir el contacte amb els usuaris interessats i informar-los sobre les activitats i serveis d’Iniciativa Exterior 3i, S.A. o dels seus clients.
Els interessats podran exercir el dret d'accès, rectificació i cancel.lació de les dades, enviant una solicitud escrita i firmada a l'adressa abans indicada incloent nom, cognoms, DNI i adreça electrònica, amb les intruccions precises a l'efecte.