Qui som?

Ens dediquem al disseny i la distribució de mobles per a espais a l’aire lliure. Som la marca pròpia de l’empresa Iniciativa Exterior. Després d’anys d’experiència en el mercat de la importació i distribució del moble d’exterior, vam decidir fer un pas endavant amb la creació de la nostra pròpia marca.

Proposem col·leccions molt versàtils amb l’objectiu de treure partit a tot tipus d’espais exteriors: taules, cadires, butaques, tumbones, para-sols…. Tots ells dissenyats especialment per traslladar tot el confort i elegància a porxos, patis, jardins, i terrasses. I, en definitiva, per fer-te la vida molt més fàcil i agradable.

 

 

Calma és una marca jove, que va treure el cap l’any 2004. I si bé nosaltres ja no ho som tant, el nostre esperit sí ho és. Precisament, aquesta ànima juvenil, contagiada per la bogeria de la tramuntana (“molt tocats per la tramuntana…”), ens va portar a emprendre aquesta aventura tan apassionant. 

Poc a poc, però, vam anar obrint-nos camí, molt segurs del que fèiem (i seguim fent). Posant tota la nostra passió, energia, honestedat i exigència per crear productes de qualitat, innovadors i especials que reflexessin la nostra essència empordanesa i mediterrània.

A dia d’avui, exposem en les principals fires internacionals del sector del moble com Maison&Objet de París, Spoga+Gafa a Colònia, o el Saló Internacional del Moble de Milà, i distribuïm productes arreu del món.